ANKARA / KEÇİÖREN - İncirli Şehit Hüdai Arslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okul rehberlik servisimiz tarafından 12.sınıf öğrencilerimize  yönelik YKS semineri verilmiştir. Sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı 10/C sınıfı öğrencileri ile Coca Cola İcecek Pursaklar Fabrikasına Teknik gezi yapılmış olup, fabrikada kullanılmakta olan otomasyon sistemleriyle ilgili bilgi alınmış,yerinde öğrenim gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenlerimiz Emel Ay, Aylin Acar ve Gamze Kögmen önderliğinde ,idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ,öğrencilerimiz ve velilerimizin çok değerli desteği ve özverili çalışmalarıyla ,Lösev'in başlattığı "Koli Koli Mutluluk" projesi "Kuru Gıda Kampanyası" kapsamında Lösev'e  desteklerimizi sunmaktan , bu mutluluk hareketine İncirli Şehit Hüdai Arslan ailesi olarak katılmaktan onur duyarız.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okul Sporları Sezonu Özel Sporcular Futsal Yarışmasında okulumuzun özel eğitim sınıfı  öğrencileri derece yapıp Ankara ilinde ikinci olarak kupayı okulumuza kazandırmışlardır. Çalışmalar sırasında emeği geçen Beden eğitimi öğretmeni Mustafa Hakan Çoban ve özel eğitim öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Futsal Ekibi

1. Melih Kadir Tunç
  2. Furkan Bayram
  3. Mehmet Erdinç
  4. Berat Tavus
  5. Enes İnanç
  6. Bedirhan Sarıkaya
  7. Muhammed Azharn Abbosh

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 12.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak MSÜ(Milli Savunma Üniversitesi) sınavı hakkında bilgilendirme semineri yapılmıştır. Sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

OKULDA CEP TELEFONU KULLANIMI VE KILIK KIYAFET KURALLARI

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 sayılı Genelgesi ve Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 08.01.2024 tarih ve 93834034 sayılı yazısı ilgi tutularak, öğrencilerin eğitim öğretim ortamlarına cep telefonu ve diğer bilişim araçları ile girmesi ve kullanması yasaktır. Okul Aile Birliğince alınan karar doğrultusunda ve öğrenci veli-okul arasında yapılan sözleşme gereğince, öğrencilerin eğitim ortamlarına okulun belirlenen kıyafeti ile gelmesi gerekmektedir.

Ock

Tüm Türkiye'deki meslek liseleri arasında gerçekleştirilen  Bakanlığımızın ve AB nin ortaklaşa düzenlediği bilgi yarışmasında okulumuzu temsil ettik.Umarız başarılı oluruz.Proje kapsamındaki çalışmalarımızda yardımlarını bizden esirgemeyen müdür yardımcılarımız Ali Bilgin Akan'a, Saadet Esen'e,Gülsen Köklü'ye ve bilişim bölümünü öğretmenlerine teşekkür ederiz

Yarışma Ekibi

Talip Ayan

Metehan Uğurlu 12E

Barış Çakır 11E

Eren Canpolat 11D

Aytuğ Keser 11A

Orhan berke Atasoy 11A

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından okulumuzdaki öğrencilere tütün bağımlılığı hakkında seminer verildi.

Ara

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri ile beraber Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’nde düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı’na katılım gerçekleştirildi. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen okulumuz rehberlik öğretmeni Betül Çevik Tunar’a teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliğimizde emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Günümüz kutlu olsun.

Ara

Bilişim Teknolojileri Alanı Öğrencilerine Okulumuz Elektrik-Elektornik Teknolojisi Alan Öğretmeni İşsağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ali İhsan Özçelikçi tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulum Temiz Belgemiz hayırlı olsun.

Ara

Okul Sağlığı ekibimizden Biyoloji Dersi öğretmenimiz Emel Dede ve 10B sınıfı öğrencimiz Cerensu Şahanbaz ın hazırlamış olduğu pano. Öğretmenimize ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Ara

İncirli Şehit Hüdai Arslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögretmen ve öğrencileri sosyal sorumluluk ve toplum hizmeti faaliyetleri kapsamında 19. Ankara Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Kas

Okulumuz Trafik ve İlk Yardım Kulübü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün ortak çalışması ile hazırlanan 10 Kasım Atatürk'ü anma programı, 10 Kasım Cuma günü okulumuzda gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.